Novi spot "Obojenog programa" na kanalu Exit festivala (Video)

Novi spot "Obojenog programa" na kanalu Exit festivala (Video)

Autor: | 04/07/2012

0

Novi spot "Obojenog programa" za pesmu “Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo” može od danas da se pogleda na Youtube kanalu Exit festivala. Spot je urađen od kolaža fotografija "Obojenog programa", režirao ga je Aleksandar Davić, dok je montažer spota PJ.
Pesma “Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo” jedna je od numera sa novog albuma Obojenog programa, pod nazivom “Kako to misliš: mi?”, koji je u aprilu izašao na EXIT etiketi. Ceo album dostupan je za besplatno preuzimanje na sajtu www.exitmusic.rs.
Po rečima frontmena benda, Branislava Babića Kebre, album je rezultat neprekidnog procesa rada i svakodnevne inspiracije, uz učešće najboljih saradnika. Ovog puta "Obojeni program" nastupa u neobičnoj muzičkoj postavi – dva basa, bubanj i vokal, koja čini novi album još ekplozivnijim u odnosu na prethodne. Prateće vokale na albumu pevale su Bilja i Jelena iz sastava "Boye", dok dizajn omota potpisuje beogradski umetnički kolektiv "Škart". Kao i na prethodnim albumima, Kebra, svojim eklektičnim tekstovima i autentičnim zvukom daje svojevrsan prikaz i kritiku naše svakodnevnice, postavljajući pitanja, ali i ostavljajući prostor da sami tumačimo odgovore. Uostalom, kao što glasi i naziv jedne od pesama sa albuma, "svaka definicija gubitak je slobode".
"Obojeni program" nastupiće na Jelen Fusion bini Exit festivala u subotu, 14. jula u 3h.
Exit festival održaće se od 12. do 15. jula 2012. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.
Više informacija o festivalu, programu i ulaznicama na www.exitfest.org.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti