Zdrav i hranljiviletnji obrok očaraće sva čula
Sastojci za porciju:
- 250 g grdobe
- 100 g pasulja tetovca
- 10 g mirišljavih trava
- 10 g putera sa tartufima
- 10 g ulja od tartufa
Grdobu očistiti od kostiju i ispeći na grilu. Pre toga skuvati beli pasulj sa ruzmarinom, lovorovim listom i timijanom. Potom, napravljenu smesu staviti u blender, dodati puter od tartufa i sve izblendirati da se dobije krem. Pre posluženja, na tanjir se sipa pripremljeni krem na koji se stavi grdoba, a po želji i ukusu može se dodati i sos od kuvanog paradajza. Jelo ukrasiti izrendanim tartufima.
Piše: Nadežda Jokić
Pročitajte još
Nadal počeo da vodi sina na mečeve: Rafa junior ukrao tati šou, slađa podrška ne postoji FOTO
Sin Rafaela Nadala najveća zvezda njegovih mečeva
18/04/2024
Saznajte višeDragana Mirković u dvorcu više nije sama: Odlučio je da se vrati i beskrajno je usreći
Marko Bijelić vratio se kod majke
18/04/2024
Saznajte višeGosti su bili šokirani: Ova žena je Vladi Georgievu pred matičarem rekla NE
Venčanje Vlade Georgieva bilo lažno
18/04/2024
Saznajte višeUzeo je Ceci najvrednije i više nije kročio u Ljutice Bogdana, čak ni za krsnu slavu
Porodica Ražnatović ovog čoveka više ne viđa u vili na Dedinju
18/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)