Zdrav i hranljiviletnji obrok očaraće sva čula
Sastojci za porciju:
- 250 g grdobe
- 100 g pasulja tetovca
- 10 g mirišljavih trava
- 10 g putera sa tartufima
- 10 g ulja od tartufa
Grdobu očistiti od kostiju i ispeći na grilu. Pre toga skuvati beli pasulj sa ruzmarinom, lovorovim listom i timijanom. Potom, napravljenu smesu staviti u blender, dodati puter od tartufa i sve izblendirati da se dobije krem. Pre posluženja, na tanjir se sipa pripremljeni krem na koji se stavi grdoba, a po želji i ukusu može se dodati i sos od kuvanog paradajza. Jelo ukrasiti izrendanim tartufima.
Piše: Nadežda Jokić
Pročitajte još
Knez na koncertu okupio pola Beograda, u prvom redu supruga Tatjana i ćerke
Nenad Knežević Knez održao solistički koncert u Sava centru
04/12/2025
Saznajte višeOn je najbolji drug Andrije Miloševića: Nije glumac, ali je u vezi sa njegovom koleginicom
Najbolji drug Andrije Miloševića je muzičar
04/12/2025
Saznajte višeSin Marije Šerifović proslavio 2. rođendan, žurka u znaku omiljenog crtaća
Sin Marije Šerifović proslavio 2. rođendan
04/12/2025
Saznajte višeIma 22 godine i neodoljivo podseća na slavnu majku: Sin Kejt Vinslet krenuo stopama roditelja
Sin Kejt Vinslet sa majkom u javnosti
04/12/2025
Saznajte višeĆerka Tamare Dragičević i Petra Benčine danas slavi 9. rođendan
Ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine slavi 9. rođendan
04/12/2025
Saznajte višeBila sam depresivna, verovala da je on pravi, Suzana Mančić: Omalovažavao me je, obolela sam...
Suzana Mančić u braku proživela je pravi pakao
04/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)