Zdrav i hranljiviletnji obrok očaraće sva čula
Sastojci za porciju:
- 250 g grdobe
- 100 g pasulja tetovca
- 10 g mirišljavih trava
- 10 g putera sa tartufima
- 10 g ulja od tartufa
Grdobu očistiti od kostiju i ispeći na grilu. Pre toga skuvati beli pasulj sa ruzmarinom, lovorovim listom i timijanom. Potom, napravljenu smesu staviti u blender, dodati puter od tartufa i sve izblendirati da se dobije krem. Pre posluženja, na tanjir se sipa pripremljeni krem na koji se stavi grdoba, a po želji i ukusu može se dodati i sos od kuvanog paradajza. Jelo ukrasiti izrendanim tartufima.
Piše: Nadežda Jokić
Pročitajte još
Kome, ako ne njoj? Tamari Grujić dodeljena nagrada, bravo!
Tamara Grujić dobila nagradu za filantropiju
19/12/2025
Saznajte višeIlda Šaulić objavila novi album: Marko Đurovski je kriv za sve! Ovo sam sasvim drugačija ja!
Ilda Šaulić objavila novi album "Novo doba"
19/12/2025
Saznajte višeDragan Džajić o stanju supruge Branke: Onesvestila se sinoć, noć je provela u bolnici
Dragan Džajić o stanju supruge Branke
19/12/2025
Saznajte višeČestitamo! Una i Stevan Piale čekaju treće dete
Una i Stevan Piale čekaju treće dete
19/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)