Lepa Brena sa prijateljicama uživa u Turskoj

Lepa Brena sa prijateljicama uživa u Turskoj

Autor: | 23/07/2012

0

Posle kraćeg boravka na Tari s porodicom, folk zvezda Lepa Brena odlučila je da otputuje na odmor sa ženskim društvom, i to ni manje ni više nego sa osam drugarica. Ona je tako pre nekoliko dana spakovala kofere i zaputila se u poznato tursko letovalište Antalija s drugaricama među kojima je i Sonja Vuksanović, supruga folk pevača Ace Lukasa.
- Brena već tradicionalno svake godine odlazi s drugaricama na letovanje, gde se ludo provodu i uživaju bez svojih jačih polovina - otkriva odlično obavešten izvor i nastavlja.
- Među Brenininim drugaricama je i stiliskinja Sonja Vuksanović i njene kćerke Sofija i jednogodišnja Viktorija. Da bi ugođaj i odmor bili savršeni, pobrinula se upravo gazdarica „Granda“ jer je za decu obezbedila dadilje kako bi one mogle da se u potpunosti opuste. S obzirom na to da je pevačica već letovala u ovom mestu, ona je svojim drugaricama ujedno i domaćin, pa i svojevrsni vodič za atraktivne destinacije. Drugarice preko dana tako uživaju u kupanju, dok im predveče Brena drži časove joge, a potom zajedno izlaze u provod ili na večeru - zaključuje naš izvor.
Da se zaista dobro provode, može se zaključiti i po fotografijama koje je Sonja postavila na Fejsbuk.

Izvor: Alo!

Foto: Fejsbuk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin