Princeza Katarina posetila Centar za autizam "Dr Olga Hadži Antonović" u Beogradu

Princeza Katarina posetila Centar za autizam "Dr Olga Hadži Antonović" u Beogradu

Autor: | 23/07/2012

0

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina u društvu gospođe Ban Sun Taek, supruge Generalnog sekretara Ujedinjenih Nacija (UN) Ban Ki Muna i Nataše Jeremić, supruge Vuka Jeremića, Ministra spoljnih poslova Vlade Republike Srbije i predsedavajućeg Generalne skupštine UN-a, posetile su danas Centar za autizam „Dr Olga Hadži Antonović“ gde su obišle decu koja boluju od ove bolesti.
U Centru su ih dočekali dr Dorit Nican, predstavnik Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji, Rajko Marin, upravnik Centra za autizam, Predrag Žeželj, pomoćik direktora centra, sa korisnicima centra i njihovim roditeljima.
U čast posete gospođe Ban, NJ.K.V. Princeza Katarina je obećala donaciju kombi vozila koje je njena Fondacija nabavila zahvaljujući organizaciji „FEMMES D’ EUROPE” i Vladi Luksemburga. Humanitarna Fondacija NJKV Princeze Katarine u prošlosti je pomagala Centru za autizam, prikupivši 22.000 evra na humanitarnoj modnoj reviji pomoću kojih je Centar nabavio senzornu sobu kao i Pežo automobil.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin