Dejvid Bekam pomaže neuhranjenoj deci

Dejvid Bekam pomaže neuhranjenoj deci

Autor: | 26/07/2012

0

Fudbaler Dejvid Bekam danas će se sastati sa Dejvidom Kameronom, premijerom Velike Britanije, kako bi pokušao da ga uveri da su potrebne hitne akcije u borbi protiv neuhranjenosti dece širom sveta. Zvezda fudbalskog tima LA Galaxy uručiće premijeru pismo koje su potpisale neke od najpoznatijih i najuticajnijih ličnosti na svetu, među kojima su Klaudija Šifer, Vupi Goldberg i Robi Vilijams.
Bekam, koji je već dugo ambasador dobre volje pri UNICEF-u, fokusiraće se na zaostajanje u rastu, što može da uzrokuje oštećenja na mozgu.

Zaostajanje u rastu, koje je izazvano nekonzumiranjem potrebnih hranjivih sastojaka u prvih hiljadu dana života, je kriza koja sprečava milione dece širom sveta da ostvare svoj potencijal, jer je taj proces nepovratan.
- U toku nekoliko narednih nedelja sve oči sveta biće uprte u London zbog najvećeg događaja na planeti. Kao ambasador UNICEF-a, tražim od premijera da iskoristi globalnu pažnju i da od dece širom sveta napravi prave pobednike ovih Olimpijskih igara - rekao je Bekam.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin