Samsung Galaxy S III prenosi duh Olimpijskih igara u Londonu!

Samsung Galaxy S III prenosi duh Olimpijskih igara u Londonu!

Autor: | 30/07/2012

0

Olimpijska predstavnica Srbije u tekvondou, Milica Mandić, je u centru Beograda udarcem u gong obeležila zvaničan početak Olimpijskih igara, čije ćemo najzanimljivije trenutke moći da pratimo koristeći napredne funkcije mobilnog telefona GALAXY S III, zvaničnog telefona Olimpijade u Londonu 2012. Zahvaljujući kompaniji Samsung Electronics, koja je i jedan od sponzora ove najveće svetske sportske manifestacije, atmosferu iz tima Srbije prenosiće direktno naši olimpijci koji će koristiti GALAXY SIII i deliti sadržaje na društvenim mrežama.

Samsung je ovim povodom pripremio i vredne nagrade brojnim posetiocima svoje Fejsbuk stranice. Za vreme trajanja Olimpijskih igara, fanovi stranice Samsung Srbija dobiće mogućnost da podele fotografije svoje lične olimpijske priče u tri discipline koje povezuju osnovne karakteristike GALAXY SIII i olimpijski duh. Autori tri najbolje fotografije po izboru specijalnog žirija biće nagrađeni upravo telefonom Samsung GALAXY SIII. Više detalja o ovoj nagradnoj igri možete pronaći na Facebook stranici Samsung Srbija.

- Kompanija Samsung Electronics ljudima širom sveta pruža mogućnost da učestvuju u dešavanjima na Olimpijskim igrama koristeći GALAXY S III. Zbog toga možemo da kažemo da nam igre nikada nisu bile bliže, jer uz pomoć izuzetnih mogućnosti ovog telefona možemo u svakom trenutku da pratimo naše sportiste i direktno od njih čujemo najnovije vesti iz Londona - rekla je Ana Bajović, menadžer za marketinške komunikacije u kompaniji Samsung Electronics Adriatic i dodala:

- Zahvaljujući funkcijama GALAXY SIII telefona bićemo u kontaktu sa našim sportistima putem društvenih mreža i u svakom trenutku moći ćemo da čujemo njihova mišljenja i utiske pre, za vreme i posle svakog takmičenja.

Samsung nije zaboravio ni učesnike humanitarne akcije Hope Relay, koja je pokrenuta u skladu sa idejom „Olimpijske igre za sve“. Cilj ove akcije je pomoć SOS Dečijim selima u Srbiji, za koja je do sada prikupljeno blizu dva miliona dinara. Najaktivniji učesnici u akciji Aleksa Kolaković i Slađan Jordaković, koji su iskazali svoju humanost i olimpijski duh, dobili su jedinstvenu priliku da prisustvuju ceremoniji svečanog zatvaranja olimpijskih igara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin