"Vanity Fair": Vojvotkinja od Kembridža i princ Hari najbolje odeveni

"Vanity Fair": Vojvotkinja od Kembridža i princ Hari najbolje odeveni

Autor: | 01/08/2012

0

Članovi britanske kraljevske porodice vojvotkinja od Kembridža Ketrin i princ Hari našli su se na vrhu "Vanity Fair" liste najbolje odevenih, prenose agencije.
Tridesetogodišnja vojvotkinja od Kembridža, koja je udata za Harijevog brata, princa Vilijama, pojaviće se na septembarskoj naslovnoj strani magazina posle godinu dana u kojoj je postavila modne standarde i trendove svojom mešavinom dizajnerske odeće i konfekcije.
List prenosi da je princ Čarls potrošio oko 55.000 dolara na odeću za Midltonovu ali da je ona odbila usluge kraljevskog dizajnera i okrenula se Alis Temperli i Aleksandru Mekvinu kao i prodavnicama "Topšop" i "T.K. Maks".
Postavlja se pitanje, navodi "Vanity Fair" da li bi očev predlog trebalo da prihvati Vilijam, koji se nije našao na listi.
Princ Hari (27), najbolje je odeven muškarac. Na drugom mestu je bek Tom Brejdi koji je oženjen manekenkom Žizel Bundšen. I princ i sportista prvi put su se pojavili na listi najbolje odevenih.
Lista "Vanity Fair" sastavlja se glasovima više od 2.000 modnih profesionalaca, novinara i trendsetera. Na listi su se našle i glumice Džesika Častejn, Dajan Kruger, Fan Bingbing, Lea Sejdu, manekenka Eletra Videman i muzičarka Ališa Kiz. Kod muškaraca, na listi najbolje odevenih su i reper Džej Zi, voditelj Mat Lojer, novinar Morli Safer.
Vojvotkinja od Kembridža Ketrin i princ Hari nisu jedino plemstvo na listi. Među najbolje odevenim ženama je i šeika Moza Bint Naser iz Katara, danska princeza Mari i Gučijev model Šarlot Kaziragi koja je četvrta u liniji za presto Monaka.
Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija našli su se na listi najbolje odevenih parova, dok je modni fotograf "Njujork tajmsa" Bil Kaningem (81) proglašen "modnim originalom".

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti