Viktorija Bekam: Moda mi je ukrala osmeh

Viktorija Bekam: Moda mi je ukrala osmeh

Autor: | 03/08/2012

0

Ima divnog supruga, četvoro zdrave dece, uspešnu modnu imperiju i tonu novca, ali Viktorija Bekam uvek deluje tako nesrećno. Zbog čega?
- Dosta sam se smejala na slikama ranije - kaže bivša članica "Spice Girls" u intervjuu za septembarsko izdanje magazina "Glamour", koje je i uređivala.
- Mislim da sam prestala da se smejem kad sam ušla u modu. Moda mi je ukrala osmeh! Ja sam stvorila tu osobu. Ne kažem da to nisam ja, ali ne bih rekla ni da sam to ja u celini... To je samo oklop koji navučem na sebe.
Moda je možda ukrala Viktoriji osmeh, ali joj je dala i razlog da bude kreativna - i pomalo drska. Kao gošća-urednica Glamoura, ona je uživala u biranju boja i fotografija za članke, čak je napravila i sopstvenu listu modnih saveta, tj. stvari koje treba izbegavati:
- Brodarice (osim ako zaista niste na brodu), bermude, prsten u nosu, 'Crocs' obuću i najlonke boje kože.
U septembru prošle godine, samo dva meseca nakon rođenja kćerke Harper, Viktorija je izlagala novu kolekciju na Nedelji mode u Njujorku. Tom prilikom Dejvid Bekam je prvi put prisustvovao reviji.
- Ranije je uvek radio nešto ili trenirao. Ali ja nikad nisam bila nervoznija niti pod većim pritiskom. Pozvala sam ga i rekla: 'Želim da dođeš, potreban mi je zagrljaj. Stvarno mi je potreban.' Mislim da se iznenadio, ja ga inače ne smaram sa previše detalja oko svog posla... ali mislim da se oduševio celim događajem.
Iako priznaje da uspeh na svim životnim poljima zahteva "dosta žongliranja", Viktorija nema nameru da uspori. Upitana gde vidi sebe i svoju porodicu u budućnosti, rekla je da, osim što želi da svi budu srećni i zdravi, volela bi "da svoj biznis lagano razrađuje i da učini da se žene osećaju moćnijim, lepšim i samouverenim. I nikad ne odbacujem mogućnost još jedne bebe".

Izvor: B92

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti