Viktorija i Dejvid Bekam: Podrška dragim prijateljima

Viktorija i Dejvid Bekam: Podrška dragim prijateljima

Autor: | 06/08/2012

0

Engleski fudbaler Dejvid Bekam u intervjuu za "Esquire" izjavio je da je glumac Tom Kruz stvarno dobra osoba i sjajan otac.
- Da li idem da vozim bicikl sa Tomom? Da, idem. Da li smo tokom godina postali dobri prijatelji? Da, postali smo veoma dobri prijatelji. To nema nikakve veze s tim što smo poznate ličnosti. To se jednostavno dogodilo. Lepo je imati takve prijatelje. On je stvarno dobra osoba. Jedan je od najvrednijih ljudi na svetu. Nikada ne staje. Sjajan je otac i ima predivnu porodicu - ispričao je Bekam.
U međuvremenu su se pojavile glasine o tome da je Viktorija Bekam sve vreme bila uz Kejti Holms tokom i posle podnošenja zahteva za razvod braka od Kruza.
- Kejti je videla kako jedan normalan brak izgleda dok se družila sa Dejvidom i Viktorijom. Zbog toga je znala da u njenoj vezi sa Tomom nešto nije u redu. Ona i Viktorija mnogo razgovaraju. Viktorija pokušava da izbegne da bira strane, ali jasno je stavila do znanja Kejti da će biti tu za nju kada joj god to bude bilo potrebno - ispričao je neimenovani izvor.
U intervjuu za "Esquire" Dejvid je takođe ispričao i kako on i Viktorija vaspitavaju svoju decu. Iako već deset godina ne žive u Velikoj Britaniji, slavni par pamti svoje korene i potomcima želi da usadi vrednosti tradicionalne britanske porodice.
- Oni su potpuno normalna deca. To je zato jer ih Viktorija i ja nismo razmazili, već ih vaspitavamo na tradicionalan engleski način, tako da uvek stoje čvrsto na zemlji. Želimo da im usadimo iste vrednosti koje su nama usadili naši roditelji i vaspitavamo ih na vrlo strog način, kako su Viktoriju i mene vaspitavali naši roditelji - rekao je slavni fudbaler.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin