Branislav Trifunović: Prvi put u ulozi producenta

Branislav Trifunović: Prvi put u ulozi producenta

06/08/2012

0

Branislav Trifunović na Zlatiboru snima svoj producentski prvenac “Odumiranje”. Ostvarenje je nastalo po istoimenoj predstavi, u režiji mladog novosadskog reditelja Miloša Pušića. Glavne uloge u filmu tumače Branislav Trifunović, koji je ujedno i producent filma, te Dara Džokić, Emir Hadžihafisbegović, Jasna Đuričić, Boris Isaković.
- Ovo je prvi put da sam produciram ceo film. Ekipa je zadovoljna. Trenutno smo na Zlatiboru, a planina je glavni junak u filmu! - kaže Branislav.
Glumac kaže da su se svi složili da je Zlatibor savršena lokacija za snimanje, jer je prelep i dodaje da su im mnogo pomogli u opštini Čajetina.
- Počeli smo da snimamo pre nekoliko dana, a naša ekipa će raditi u Srbiji i Švajcarskoj, priča glumac.
Priča u filmu prati sudbine porodice koja je smeštena u selo koje odumire. To je selo, kao i mnoga u Srbiji, iz kojih mladi odlaze u gradove ili inostranstvo u potrazi za boljim životom.
- A dovoljno nam je svima da samo uključimo televizor i pogledamo šta se dešava oko nas i da poželimo da odemo odavde - kaže Trifunović i dodaje da će u ovom filmu biti i priče o porodici, ljubavi...
O glavnom junaku Janku koga tumači, Branislav Trifunović kaže:
- Janko je sebičan. Gleda samo sebe. Misli da će odlaskom odavde uspeti nešto da promeni. Na kraju odlazi u Švajcarsku...
Jankove roditelje igraju Dara Džokić i Emir Hadžihafisbegović, a osim njih u filmu glume i Boris Isaković, Jasna Đuričić, Novak Bilbija... Film bi premijerno trebalo da bude prikazan krajem ove ili početkom sledeće godine.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti