Ivan Bosiljčić: Stiže uzbudljiv nastavak sage o "Jagodićima"

Ivan Bosiljčić: Stiže uzbudljiv nastavak sage o "Jagodićima"

Autor: | 12/08/2012

0

Ivan Bosiljčić nastavlja sa uspesima na profesionalnom planu, a mladog glumca, od jeseni ćemo ponovo gledati na malim ekranima, ovoga puta u dugoočekivanim “Jagodićima” na RTS, nastavku serije “Sva ta ravnica”. Nove epizode, po scenariju Đorđa Milosavljevića, a u režiji Miroslava Lekića, snimljene su u autentičnom ambijentu, čarobnim predelima vojvođanske ravnice. Glumac, koji u seriji igra Lajka Zobara, naglašava da gledaoce čeka uzbudljiv nastavak priče o Jagodićima, sa dramatičnim zapletima i obrtima, a partnerka će mu biti glumica Zorana Bečić.
- Nastavak priče će biti podjednako uzbudljiv kao i prvi deo serijala - kaže Ivan Bosiljčić.
- Jedino mogu da otkrijem da se u životu svakog muškog člana porodice Jagodić pojavljuje po jedna fatalna žena. Fatalna do ivice smrti. I tu je glavni zaplet. Uživali smo u snimanju, a kada smo se svi iz ekipe okupili u montaži da pogledamo materijal, bio sam izuzetno ponosan na ono što smo uradili. U nastavku serije imaćemo pomoć izvanrednih glumica kao što su Nataša Ninković, Nina Janković...
U “Jagodićima” Bosiljčić tumači lik Lajka Zobara, koji je napisan po motivima junaka kojeg već igra u predstavi “Cigani lete u nebo” u Pozorištu na Terazijama. Reč je o komadu koji je inspirisan pripovetkom “Makar Čudra” Maksima Gorkog.
- U seriji igram Lajka Zobara, dok sam u predstavi “Cigani lete u nebo” godinama tumačio Lojka Zobara. Ovo je prvi put da igram isti lik u potpuno različitim okolnostima, što mi je bilo vrlo zanimljivo.
Bosiljčić, koji je stekao veliku popularnost igrajući romantične junake u televizijskim hit serijama, naglašava da ga veoma raduje to što se uloga Lajka Zobara potpuno razlikuje od svih prethodnih.
- Ovo je potpuno drugačija okolnost i druga “krv” koja struji u venama tog junaka, koji je spreman i da ubije i da opsuje. To mi je, iskreno, baš prijalo.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti