Rafael Nadal na večeri sa kraljem Španije

Rafael Nadal na večeri sa kraljem Španije

Autor: | 12/08/2012

0

Dok članovi španske kraljevske porodice, kraljica Sofija, njen sin i snaha, princ Felipe i princeza Letisija već nekoliko dana borave u Londonu gde prate reprezentativce svoje zemlje u sportskin nadmetanjima na Olimpijskim igrama, kralj Španije, Huan Karlos, je zbog poslovnih obaveza ostao u domovini, ali je takođe posvećen sportu.

Naime, on je otputovao na Majorku, a nakon što je stigao u Palmu, poželeo je da se susretne sa najuspešnijim španskim teniserom, Rafaelom Nadalom, koji je zbog povrede odustao od učešća na prestižnoj sportskoj manifestaciji u Londonu. Španski magazin "Hola!" prenosi da je kralj telefonom pozvao teniskog asa i predložio mu da zajedno večeraju u jednom lokalnom restoranu.

Popularni Rafa prihvatio je poziv i sa devojkom Marijom Franciskom Pereljo stigao u restoran u kojem im je poslužena tradicionalna balearska večera. Tokom razgovora kralj Huan Karlos poželeo je sportskoj zvezdi da se što pre oporavi i zahvalio mu se za sve što je u dosadašnjoj karijeri uradio za fantastičnu promociju Španije, piše "Hola!".

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Hola.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još