Fokus na budućnost: Fotografija princeze Leonor pokreće novi sajt španske kraljevske porodice

Fokus na budućnost: Fotografija princeze Leonor pokreće novi sajt španske kraljevske porodice

Autor: | 15/09/2012

0

Tri generacije, jedna zajednička sudbina. Španski kralj Huan Karlos na prelepoj porodičnoj fotografiji ponosno pozira sa svojim sinom, prestolonaslednikom Felipeom i unukom, princezom Leonor. Šarmantne fotografije, snimljene u junu u prelepim vrtovima palate Zarzuela, bile su prvo zvanično slikanje za sedmogodišnju Leonor i krase naslovnicu najnovijeg broja španskog magazina "Hola!".
Bez ikakve dileme, pažnja ovih fotografija usmerena je na budućnost, a što je aktuelni trend i u ostalim kraljevskim evropskim porodicama. Fotografije male Leonor mogu se videti na zvaničnom vebsajtu španske kraljevske porodice.
- Pokretanje novog vebsajta pruža mi priliku da pošaljem pozdrav svima onima koji nas prate na internetu - napisao je kralj Huan Karlos u uvodnim redovima njihove nove veb stranice www.casareal.es.

Nakon opširnih 18 meseci rada na novoj veb stranici, novi sajt ima impresivnih 12 000 fotografija, 3 000 govora, kao i detaljne biografije članova porodice.
Naravno, na sajtu se nalaze i najnovije vesti i fotografije o svim trenutnim dešavanjima u porodici. Ovaj projekat predstavlja početak novog poglavlja za kraljevsku porodicu i poklapa se sa 40-im rođendanom princeze Letisije.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Hellomagazine.com / www.casareal.es

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin