Momčilo Bajagić Bajaga: Ne razmišljam o penziji

Momčilo Bajagić Bajaga: Ne razmišljam o penziji

Autor: | 16/08/2012

0

Momčilo Bajagić Bajaga sa svojim Instruktorima ponovo dolazi u Skoplje, kao glavna zvezda na otvaranju ovogodišnjeg Pivolenda koji se od 29. avgusta do 2. sepembra održava u makedonskoj prestonici. Pored starih dobro poznatih hitova, Bajaga će sa svojim bendom u Skoplju svirati i numere sa njegovog poslednjeg 12. albuma "Daljina, dim i prašina".
Bajaga je poslednji put bio u Skoplju u drugoj polovini juna ove godine gde je promovisao svoju prvu knjigu "Vodič kroz snove". On je Makedoncima tada obećao da će održati koncert u Skoplju, a to će sada i ispuniti. Tom prilikom je priznao da mu pisanje pesama ne ide tako lako kao dok je bio mlad.
-Ima trenutaka kada se tema rađa za 20 minuta, a nekada prođu i meseci, a da ništa ne napišem. Danas stvaram sporije, više nemam energiju kao sa 20 ili 30 godina, ali zato imam iskustvo, pa sa njim kompenziram taj nedostatak - rekao je Bajaga i dodao da nove pesme prvo otpeva bendu, a u poslednje vreme sve češće se konsultuje i sa kćerkom Anđelom (14), koja je, naglašava, odličan muzičar.
Bajaga kaže da ne razmišlja o penziji, već će komponovati, pevati i svirati sve dok ga služi glas i drže noge sa istim entuzijazmom kao na početku karijere, a voleo bi da ostari kao Brus Springstin.

Izvor: Vestionline

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin