Prisila i Lisa prvi put na bdenju za Elvisa

Prisila i Lisa prvi put na bdenju za Elvisa

Autor: | 17/08/2012

0

Bivša supruga Elvisa Prislija, Prisila i njihova kćerka Lisa Mari iznenadile su na stotine obožavalaca kada su se neočekivano pojavile na bdenju u Grejslendu povodom 35. godišnjice od smrti kralja rokenrola. Prisila i Lisa Mari Prisli pojavile su se na pozornici ispred zidina Grejslenda, Elvisovog doma u Memfisu. Obe žene su se kratko zahvalile okupljenima na njihovom nepresušnom divljenju ikoni rok muzike.
Ovo je, kako prenosi AP, prvi put da su se obe žene pojavile na godišnjem okupljanju Prislijevih fanova koje je postalo zvaničan događaj 1980.
Prisila je rekla da je prizor stotina obožavalaca kako drže sveće za Elvisa neverovatan.

- Elvis nikada ne bi poverovao da se to ovde dogodilo - rekla je glumica i poslovna žena koja se od Prislija razvela 1973.
Lisa Mari poručila je okupljenima da ih voli zbog posvećenosti njenom ocu. Ona je priznala i da je namerno izbegavala slična okupljanja prethodnih godina.
- Uvek sam ovo izbegavala jer sam znala da će biti previše emotivno, ali sam osećala da je važno da večeras budem ovde - rekla je Lisa Mari koja je i sama pevačica.
- Veoma vas volim - poručila je ona.
Ljubitelji Elvisa Prislija iz celog sveta svake godine okupljaju se u Grejslendu gde je pevač sahranjen. Organizatori procenjuju da se na bdenju ove godine okupilo oko 75.000 ljudi.

Izvor: Tanjug

Foto: Beta

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin