Rijana: Nedostaje mi Kris Braun

Rijana: Nedostaje mi Kris Braun

Autor: | 19/08/2012

0

Gostujući u emisiji čuvene voditeljke Opre Vinfri, "Novo poglavlje", pevačica Rijana izjavila je kako sa nostalgijom gleda na vreme provedeno sa bivšim dečkom Krisom Braunom, i da joj on često nedostaje.
- Pamtim dosta ružnih, ali i mnogo lepih uspomena koje smo imali. Sećam se malih stvari, hotelskih soba, turneja, muzike, pesama, i u svim tim trenucima mi fali - rekla je pevačica.
Rijana je 2009. godine okončala dvogodišnju vezu sa Krisom Braunom nakon što ju je on brutalno pretukao. U svojim ranijim intervjuima, pevačica je ovaj incindent prokomentarisala sledećim rečima:
- Niko ne želi da mu pomogne posle svega, svi ga posmatraju kao da je čudovište i ne žele da otkriju uzrok njegovog ponašanja. Bila sam više zabrinuta za njega nego za sebe.
U razgovoru sa Opom Vinfri, pevačka zvezda sa Barbadosa osim o Krisu Braunu, pričala je i o svojim ostalim momcima: Šaji Lebufu, Džošu Harnetu i Metu Kempu, kao i kvalitetima koje po njoj idealan muškarac treba da poseduje.
- Mora da me voli i da bude pažljiv prema meni, da zna da ceni moje vrednosti, koje će poštovati jedino ako ih dobro upozna - rekla je Rijana.
Pored iskrene ljubavi koju želi da oseti od svog partnere, pevačici je u vezi potrebno i dosta zabave i smeha.
Želim da se smejem sve vreme. Imam sve ostalo, samo hoću da moj dečko uživa sa mnom sve vreme - dodala je pevačica.
Voditeljka je emisiju sa Rijanom zamislila kao priču o pevačicinom privatnom i profesionalnom životu. Svojim izjavama, Rijana je iznenadila Opru Vinfri i pokazala se drugačijom od onoga kako ju je voditeljka zamišljala.
- Otišla sam na snimanje sa mišljenjem o Rijani koje sam stekla slušajući njenu muziku i gledajući njene spotove. Mislila sam da će biti oštra, prava pop žena, ali pokazalo se da je sve to daleko od istine - rekla je Opra.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin