Nataša Bekvalac: Nastavak snimanja albuma

Nataša Bekvalac: Nastavak snimanja albuma

Autor: | 22/08/2012

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac, koja trenutno sa dečkom manekenom Vladimirom Vuksanovićem uživa na Ibici, uveliko se sprema za povratak na estradnu scenu. Ako sve bude teklo po planu, novosadska šećerlema će oko svog 32. rođendana (25. septembar) obradovati obožavaoce novim pesmama, kada će upriličiti glamuroznu promociju albuma.
- Trenutno sam na Ibici. Krajem nedelje se vraćam u Beograd i nastavljam sa snimanjem albuma - rekla nam je kratko Nataša, koja do objavljivanja albuma neće biti dostupna za medije.
Česta putovanja na popularno špansko ostrvo, gde uživa u ludom noćnom provodu i muzici svetskih di-džejeva, pevačicu su inspirisala da promeni muzički pravac. Umesto srceparajućih balada, po kojima je bila prepoznatljiva, Bekvalčeva će publici ponuditi numere bržeg ritma u elektro i haus maniru.
Za ljubitelje nežnih nota, Nataša je, kako saznajemo, spremila pesmu „Gorka hrabrost“, svojevrsni nastavak hitova „Ne mogu“ i „Ponovo“, koja će biti udarna numera na disku.
Za promenu pevačicinog stajlinga biće zadužena njena sestra Kristina, koja uveliko osmišljava kreacije u kojima će Nataša krenuti u reklamnu kampanju novog albuma. Nakon objavljivanja diska, pevačica planira beogradski koncert, koji će najverovatnije održati sledeće godine.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još