Svetlana Ceca Ražnatović: Smanjila sam grudi zbog zdravlja

Svetlana Ceca Ražnatović: Smanjila sam grudi zbog zdravlja

Autor: | 25/08/2012

0

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da trenutno nije zaljubljena i da joj se niko ne udvara, ali da joj to ne predstavlja prepreku da bude srećna. Kada naiđe onaj pravi, koji bi trebalo da bude mentalno i fizički zdrav, Ceca bi se rado odlučila na još jedno dete jer, kako ističe, decu rađa isključivo iz ljubavi.
Pevačica ne krije da je u ljubavnoj vezi dominantna, ali i da istovremeno poštuje želje i navike svog partnera. Kompromis i poštovanje ključni su za jednu uspešnu vezu i toga se uvek pridržava.
Folk pevačica osvrnula se u intervjuu koji je dala za magazin Story i na sve češće pojavljivanje njene dece Anastasije i Veljka u medijima. Podržava ponašanje svojih naslednika, ali ne i objavljivanje njihovih privatnih fotografija u novinama. Ceca osuđuje novinare da previše zadiru u Anastasijinu i Veljkovu privatnost i smatra da ih mediji na taj način zloupotrebljavaju.
U intervjuu, Ceca je potvrdila i priče o tome kako je estetskom operacijom smanjila grudi, ali je istakla da je to uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga.
- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo pre četiri meseca, a ne pre dva, kako su mediji pisali. Nije bilo reči o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem. Operisao me je brazilski doktor Hans na beogradskoj klinici ‘Avicena’ -  rekla je Ceca.
Svetlana – Ceca Ražnatović izjavila je i da je snagu za najveće životne izazove pronalazila u svojoj porodici. Prema njenim rečima, najveću podršku da prevažiđe probleme pružala joj je rođena sestra Lidija Ocokoljić. U trenucima velikih nesreća, kada su joj mnogi okretali leđa, Lidija je bila uz nju i često u najtežim trenucima bila kolateralna šteta.
- Otkad znam za sebe, najveću podršku imam u svojoj rođenoj sestri Lidiji, koja mi je mnogo pomogla u veoma lošim i teškim trenucima. Lidija je zarad mene podnela velike žrtve. Bila je i kolateralna šteta u mojim najtežim trenucima. Ali, mi smo to zaboravile i idemo dalje - rekla je pevačica.
Porodica i optimističan duh daju energiju pevačici da nastavi dalje. Nikada ne da na sebe, čuva svoj ponos i dostojanstvo, čemu ju je naučio bivši suprug Željko Ražnatović Arkan. Brak sa njim ostao je pevačici u najlepšem sećanju, a njegova ogromna ljubav pomogla joj je da sazri. Za veze koje su usledile nakon njegove smrti Svetlana Ražnatović kaže da su bili emotivni promašaji.

izvor: Story, Blic, Press

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti