Milorad Čavić: Želim da postanem ministar sporta

Milorad Čavić: Želim da postanem ministar sporta

Autor: | 25/08/2012

0

Najbolji plivač Srbije, Milorad Čavić i zvanično je završio plivačku karijeru i rekao da planira da u Srbiji otvori plivačku akademiju, ali i da želi da postane ministar sporta.
- Iz dana u dan borim se sa bolovima u kičmi i pijem tablete. Počeo sam da idem u teretanu 'za svoju dušu'. Došao sam do kraja puta, vreme je da nastavim sa životom. I dalje me vuče želja da se vratim u bazen, ali moram da budem realan jer ne znam šta bih još mogao da pružim - rekao je on.
Osvajač olimpijskog srebra na Igrama u Pekingu pre četiri godine naveo je da planira da ostane u sportu i da otvori plivačku akademiju.
Akademija bi, kako je naveo, u Beogradu trebalo da počne da radi već 1. januara iduće godine i da se proširi na Novi Sad i druge gradove.
- I dalje imam veliku želju da se bavim sportom sa političke strane, da jednog dana postanem ministar sporta, za nekih 10 do 15 godina - rekao je Čavić.
Čavić je dodao da mu je želja da napiše autobiografiju kao viđenje života u Srbiji očima stranca.
- Mislim da sam talentovan za to i da lepo pišem. Poslednjih nekoliko godina dosta toga sam proživeo u Evropi, kako uspeha, padova, tako i doping kontrola - seća se Čavić.
Predsednik Udruženja banaka Veroljub Dugalić je Čaviću poklonio uramljenu fotografiju startnog skoka na njegovoj trci na Olimijadi u Londonu, pod nazivom "Poslednji skok".

Izvor: Beta

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin