Aco Pejović vodi kćerke u Diznilend

Aco Pejović vodi kćerke u Diznilend

Autor: | 29/08/2012

0

Za folk pevača Aca Pejovića tokom leta nije bilo odmora. Jedan od najpopularnijih pevača je u jeku sezone pevao na crnogorskom primorju i u Bosni i Hercegovini. Baza mu je bila u Budvi, odakle je gotovo svake večeri išao na zakazane nastupe. Ovih dana Aco pakuje kofere i ide, kako kaže, na zasluženi odmor. Najpre kod roditelja u Prijepolje, a posle toga planira da otputuje u Pariz sa suprugom Biljanom i kćerkama Marijom, Magdalenom i Ivom.
- Nisam video roditelje nekoliko meseci i planiram da provedem kod njih nedelju dana. Spremio sam i štap za pecanje, isključiću sve telefone, jer sam željan mira i pravog odmora. Sa mnom u Prijepolje ide i moja najmlađa kćerka - šestogodišnja Iva. Obećao sam joj da ću je naučiti da peca, jer je to veoma interesuje. Radio sam tokom leta bez prestanka, ali neću da se žalim. Dobro je dok ima posla. Proveo sam puna dva meseca u Budvi, odakle sam "delovao" po celom crnogorskom primorju, a imao sam nastupe i u Bosni.
Na pitanje kada putuje u Pariz, Pejović odgovara:
- Čim se vratim iz Prijepolja ponovo pakujem kofere. Tom putovanju će se najviše obradovati kćerke jer idemo u Diznilend. Biće to pravi porodični odmor. Tokom leta smo bili razdvojeni, ja sam bio na crnogorskom primorju, a kćerke Marija i Magdalena su dobar deo leta provele u letnjoj školi na Oksfordu i Kembridžu. Pre nekoliko meseci rezervisao sam karte i za "Mulen ruž", naravno, samo za suprugu i mene.
Aco  sprema novi album, a fanove će uskoro obradovati i novim spotom.
- Polako spremam novi studijski album, a uskoro ću obradovati publiku i novim spotom, u saradnji sa produkcijskom kućom "Vižual infiniti". Dugo nisam snimao spotove i mislim da je vreme da poklonike svojih pesama obradujem kvalitetnim i visokobudžetnim spotom. Biće skupo, ali dobro i siguran sam da će se ljudima dopasti.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin