Televizija “Pink” spektakularnom žurkom proslavila 18. rođendan (Foto)

Televizija “Pink” spektakularnom žurkom proslavila 18. rođendan (Foto)

Autor: | 18/09/2012

0

Svečanim koktelom u Klubu privrednika na Dedinju, a zatim i žurkom na popularnom beogradskom splavu "Fristajler" televizija "Pink" proslavila je svoj 18. rođendan. Željko Mitrović, vlasnik "Pink Medija Grupe" izrazio je zadovoljstvo zbog liderstva među komercijalnim televizijama i osamnaestogodišnjeg staža na medijskom nebu Srbije.

Pored zaposlenih u ovoj medijskoj kući, koktelu je prisustvovao i veliki broj političara, diplomata, glumaca, muzičara i drugih poznatih ličnosti iz svih sfera javnog i kulturnog života.

Domaćini večeri bili su voditelji "Pinka" Nina Radulović - Lečić i Boško Jakovljević koji su pozdravili prisutne i pozvali ih da pogledaju dvominutni film koji ih je podsetio na početak rada ove televizije.

Željko Mitrović se gostima zahvalio na podršci i najavio brojne novitete koji gledaoce očekuju u narednom periodu. Svakako najveća novost je pokretanje portala "Pink onlajn".

Zvanice su se potom preselile na prestonički splav "Fristajler", a nakon što je u 22 časa na zabavu u društvu članova porodice došao i Mitrović, žurka je mogla da počne. Brojne poznate ličnosti i prijatelji "Pink" televizije su do ranih jutarnjih sati uživali uz hitove koje je izvodio "Leksington bend".

Autor: Svet.rs
Foto: Dragan Gajić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin