Vanesa Paradi uživa u novoj romansi

Vanesa Paradi uživa u novoj romansi

Autor: | 03/09/2012

0

Glumica i pevačica, Vanesa Paradi, započela je romansu sa francuskim milionerom Gaj-Davidom Garbijem koga je u maju ove godine upoznala na letu od Los Anđelesa do Pariza.
Vanesa Paradi, koja je u junu objavila da su ona i njen partner Džoni Dep raskinuli posle 14 godina veze, navodno uživa u novoj vezi.
Izvor portala showbizspy.com tvrdi da je raskid teško pao kako Džoniju tako i Vanesi, ali da im je u interesu da ostanu bliski zbog svojih dvoje dece.
- Vanesa i Gaj-David postali su bliski tokom poslednjih nekoliko meseci. Iako se stvari među njima odvijaju polako, oni se za sada zabavljaju - kazao je izvor.
Gaj-David je priznao Vanesi šta oseća prema njoj i rekao da će da je čeka koliko god je vremena potrebno. Izvor tvrdi da oni u Parizu odlaze na romantične večere, uživaju jedno u drugom i zabavljaju se, kao i da to deluje veoma lekovito na nju.
- Gaj-David je vratio Vanesi osmeh na lice, ona sada izgleda mlađe pa čak ponovo i piše i peva - tvrdi izvor i dodaje da je novonastala situacija smekšala i Džonijevo srce, koji je Vanesi dozvolio da odlazi u njegovu kuću u Plan de La Touru na jugu Francuske i kazao da će to uvek biti i njen dom.
Paradijeva je sa Gaj-Davidom tamo bila nedelju dana pre poslednjeg porodičnog krstarenja na jahti Vajoliroja u Sen Tropeu.
- Džoni je dobar i osećajan dečko koji želi da Vanesa bude srećna. Za sada stvari među njima idu odlično - zaključio je izvor.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin