Preminuo glumac Majkl Klark Dankan

Preminuo glumac Majkl Klark Dankan

Autor: | 04/09/2012

0

Glumac Majkl Klark Dankan preminuo je juče u 55 godini od srčanog udara. Tom Henks je danas odao počast preminulom kolegi sa kojim je sarađivao u filmu „Zelena milja“ koji je bio nominovan za Oskara.
- Užasno sam tužan zbog gubitka Velikog Majka. On je bio blago koje smo svi otkrili na snimanju „Zelene milje“. Bio je magičan. Imao je najdivniju dušu i njegov odlazak me je ostavio u šoku - rekao je Henks.
Dankan, zvezda hit filmova „Armagedon“, „Planeta majmuna“ i „Kung-Fu panda“, iznenada je preminuo juče u bolnici u Los Anđelesu pored svoje verenice, rijaliti zvezde, Omarose Manigault.
Bio je bivši telohranitelj koji je glumačku karijeru započeo tek u svojim tridesetim godinama. Dankan je bio zvezda i omiljen među kolegama, a veliki deo svog bogatstva stekao je zahvaljujuci Brusu Vilisu koji ga je, nakon što su sarađivali na snimanju „Armagedona“ preporučio za film „Zelena milja“. Dankan je sa Vilisom sarađivao i na filmovima „Doručak za šampione“ i „Grad greha“.
- Majkl je imao najdivniju dušu. Bio je primer skromnosti, integriteta i ljubaznosti. Tuga koju osećam je neizreciva - rekao je na komemoraciji preminulom glumcu, direktor "Zelene milje", Frenk Darabont.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još