Poznati prisustvovali otvaranju prve radnje modnog brenda "Lindex" u Beogradu

Poznati prisustvovali otvaranju prve radnje modnog brenda "Lindex" u Beogradu

Autor: | 06/09/2012

0

Prvi maloprodajni objekat, LINDEX, švedskog modnog brenda, od ukupno 5 planiranih, otvoren je 01. septembra u Merkator Centru u Beogradu, a juče je bio organizovan koktel i druženje za medije i prijateljice kuće. U prodajnom prostoru od 700m2, svim zainteresovanim kupcima ponuđeno je preko 30,000 artikala.

Prodajni koncept kompanije LINDEX pokriva veliki dijapazon modnih proizvoda za urbane zene, punije dame i decu, kao i donji veš. U ponudi su kolekcije koje odlikuju dobro osmišljeni detalji, poslednji modni trendovi i široki asortiman koji se na 15 dana dopunjuje novim proizvodima.

Inspirativne modne kolekcije koje LINDEX prezentuje, kreirane od strane sopstvenih dizajnera, prate najnovije modne trendove i mogu se nositi u svakoj prilici.

Prisutnima su se obratili švedski ambasador Krister Asp, kao i direktori Tiple Jump-a, a od poznatih ličnosti viđeni su Aleksandra Radović, Katarina Vučetić, Irina Radović i Vesna i Đole Đogani.

LINDEX komunikacioni koncept “Get the Look” inspirise mnoge žene širom Evrope koje prate modu, da uz dostupne cene prizvoda, budu potpuno u trendu. Riz Viterspun i Gvinet Paltrou samo su neki od modela ovog poznatog švedskog brenda.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti