Održan prijem povodom početka manifestacije "24 sata elegancije” na Belom Dvoru

Održan prijem povodom početka manifestacije "24 sata elegancije” na Belom Dvoru

Autor: | 07/09/2012

0

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ naslednik Petar bio je domaćin prijema u Belom Dvoru povodom početka trodnevnog događaja “24 sata elegancije” u organizaciji Superstar Worldwide Agency.
Pored prijema je organizovana i izložba Rubinači – majstori stila, gde su predstavljeni istorijski kostimi poznate kuće stila "Rubinači" iz Napulja. Izložba je organizovana pod pokroviteljstvom NJ.K.V. Princa naslednika Petra od Srbije. Renomirani auto moto klub "Allegri del Volante" iz Firence predstavio je veći broj jedinstvenih starih automobile ispred Belog Dvora, među kojima i Ferrari 250 TR, Maserati A6, i još nekoliko unikatnih modela.
Gosti su imali zadovoljstvo da uživaju i u fotografijama Kraljevske porodice Karađorđević koje su se našle u novoj knjizi posvećenoj automobilima, autora Miroslava Milutinovića.
NJ.K.V. Princ Petar i gospodin Aleksandar Đorđević ispred organizatora su pozdravili goste i pohvalili sve koji su doprineli da se ovaj događaj posvećen eleganciji i prefinjenosti ponovo održi u Beogradu.
Gostima su se obratili i gospodin Andrea Simonćeli, predsednik italijanske Privredne Komore, ser Pol Džadž, predsednik britansko – srpske Privredne komore, i gospodin Luka Rubinači.
Potom su NJ.K.V. Prince naslednik Petar i gospodin Rubinači presekli vrpcu i zvanično otvorili izložbu. Trodnevni spektakl se sastoji od tri segmenta, a svakog dana od 7. do 9. septembra biće u fokusu novo iskustvo.
Jedna od novosti ove godine biće replika trke svetskog Grand pri takmičenja iz 1939. godine koja će biti vožena oko Kalemegdana, u subotu. 8. septembra u podne. U njoj će učestvovati i veći broj old tajmera, koji su uzeli učešće i u prvoj takvoj trci voženoj te godine u Beogradu, gde je učestvovala i Njeno Veličanstvo Kraljica Marija. Pre početka biće prikazan film gospodina Bratislava Petkovića “Zaboravljeni Grand pri”.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin