Poznati prisustvovali otvaranju Art Fusion Projekta

Poznati prisustvovali otvaranju Art Fusion Projekta

Autor: | 09/09/2012

0

U petak je održan prvi po redu "Art Fusion Project" kroz koji je beogradskoj publici predstavljen umetnički koncept i duh “grada koji nikada ne spava”- Njujorka, po viđenju rediteljke Sanje Beštić.

U modnoj AIK BANKA instalaciji su se predstavile naše poznate mlade kreatorke Ljuba Sikimić, Ines Janković i Jovana Marković, zajedno sa poznatim američkim brendom "Converse".

Fotograf Nemanja Novaković je u toku događaja slikao oduševljene zvanice sa Times Square pozadinom, dok je izložba fotografija poznatih srpskih fotografa Miloša Nadaždina i Marka Krunića dočarala momente iz života Njujorka.

Ilustracije „Geto Iluatrator-a“ su na simboličan način prikazale život u metropoli, a nesvakidašnji performans balerine Vanje Mijajlović upotpunio je doživljaj njujorške umetničke scene.

Za muziku se pobrinuo DJ Mr Iv, uz multimedijalne video prezentacije koje su goste vodile kroz ulice Njujorka. Đuskajući u ritmu Njujorka poznati su uživali u specijalitetima Moon sushi bara i degustacijii kosmopoliten koktela koji je jedan od zaštitnih znakova dobrog provoda u magičnom gradu.

Podršku prvom Art fusion projektu pružili su i Turistička organizacija Beograda kao i Privredna Komora Beograda.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti