Galaxy Note 10.1 i Milica Mandić: Samsung na jedinstven način predstavio svoj najnoviji uređaj

Galaxy Note 10.1 i Milica Mandić: Samsung na jedinstven način predstavio svoj najnoviji uređaj

Autor: | 11/09/2012

0

Naša zlatna olimpijka Milica Mandić predstavila je Samsung Galaxy Note 10.1 na modnoj reviji "Pal Zileri" u beogradskom Belexpocentru. Na posebno dizajniranom štandu kompanije Samsung Electronics posetioci su imali priliku da po prvi put vide još jedan Samsungov novitet iz linije GALAXY Note uređaja i dožive intuitivno korisničko iskustvo i poboljšane performanse GALAXY Note-a 10.1.
 - Samsung već odavno svoje elektronske uređaje posmatra i kao modne detalje, koji treba da se uklope u savremeni način života. Jedan od ključnih faktora našeg poslovnog uspeha jesu inovacije u tehnologiji, ali veliku pažnju poklanjamo i dizajnu jer želimo da idemo u korak sa najnovijim trendovima, kako bismo u svakom trenutku mogli da zadovoljimo najviše standarde - rekao je Saša Oravec, rukovodilac sektora telekomunikacija u kompaniji Samsung Electronics i dodao:
- U skladu sa ovim principima, naša kompanija je partner i mnogih svetski poznatih manifestacija u oblasti dizajna i mode i veoma smo ponosni što je GALAXY Note 10.1 predstavljen u Srbiji upravo na ovaj način.

Svi oni koji su prisustvovali ovoj modnoj manifestaciji imali su priliku da lično isprobaju uređaj GALAXY Note 10.1 i da bolje upoznaju njegove funkcije u okviru, za tu priliku, specijalno dizajniranom GALAXY Studiju. Ovaj nesvakidašnji prostor omogućio je publici da bude među prvima koji će isprobati multi-skrin funkciju uređaja GALAXY Note 10.1, kao i jedinstvenu funkciju S-Pen. Te dve funkcije predstavljaju ogroman korak napred u pogledu toga šta jedan mobilni uređaj može da ponudi. Posetioci su, takođe, bili u mogućnosti da učestvuju u prezentacijama i aktivnostima, uključujući igre i pravljenje modnih nacrta.

Samsung GALAXY Note 10.1 poseduje funkcionalnost i preciznost olovke i papira na displeju veličine 10.1 inča i nudi beskrajne mogućnosti kojima povećava korisničku kreativnost, produktivnost i mogućnosti za učenje. Sa četvorojezgrenim procesorom od 1.4GHz i 2GB memorije, GALAXY Note 10.1 je kreiran da pojednostavi beleženje ideja, pristup informacijama i multitasking, zbog čega su korisnici u mogućnosti da sve zadatke obavljaju na brži i lakši način i da prirodno i efikasno iskažu svoje ideje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin