Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža posetili džamiju u Kuala Lumpuru

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža posetili džamiju u Kuala Lumpuru

Autor: | 14/09/2012

0

Bila je ovo vojvotkina od Kembridža u izdanju kakvom je do sada nikada niste videli – sa svojom dugom, sjajnom kosom pokrivenom maramom i bez svojih prepoznatljivih cipela sa visokom potpeticom. Naime, tokom svoje prve posete džamiji, ona i vojvoda od Kembridža strogo su se pridržavali propisanog verskog protokola.

Vojvotkinja je u prelepoj svetlo sivoj "Beulah London" haljini i sa maramom na glavi u istom tonu predstavljala pravo oličenje elegancije. Ovom ekološkom robnom markom rukovodi prijateljica para Nataša Rufus Isaks.

Vilijam i njegova supruga bili su ispraćeni do svojih stolica, gde je Kejt izula svoje LK Bennet cipele sa štiklom i prikazala svoja obnažena stopala, a Vilijem skinuo svoje crne kožne cipele.

Par je bio u poseti „Assyakirin“ džamiji, u centru Kuala Lumpura. Ovu džamija tokom molitvi petkom poseti i do 6 000 ljudi, što je čini najvećim verskim objektom u Maleziji.

Džamija se nalazi u senci Petronas kula, najviših kula bliznakinja na svetu.

Prilikom svoje posete džamiji, koja je deo devetodnevne turneje po jugoistočnoj Aziji, Ketrin je podsetila na princezu Dajanu, koja je 1992. u svetlo zelenoj haljini posetila jednu egipatsku džamiju.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti