Jelena Vesković: Granice su izazovi

Jelena Vesković: Granice su izazovi

Autor: | 18/09/2012

0

Glumica Jelena Vesković (donedavno Helc) vredno vežba u svom matičnom Narodnom pozorištu, a svake sedmice je gledamo na televiziji Hepi, u ulozi voditeljke emisija “Granica”.
U prvoj emisiji nove sezone (večeras u 20.20), Jelena će pokušati da otkrije postoji li opipljiva granica koja odvaja prave i lažne zvezde. Da li je lako stići do cilja i da li je potrebno “prodati dušu đavolu”, gaziti preko svega što se smatra svetim da bi se stiglo do slave? Ko je odgovoran za nečiji uspon, a ko je egzekutor onih koji su brzo poleteli...
Šarmantna Jelena otkriva gde su njene granice, ko najpre može da je obraduje, a ko da je rasplače.
Koji postupci mogu da vas dovedu do granice (suza, smeha)?
- Po mom mišljenju, granice su izazovi - poželjno je pomerati ih i rušiti, i to rado činim, pod uslovom da osećam da sam na dobrom putu.Najlakše gubim živce kada je ispred mene bahatost, koja me često uvuče u svoj začarani krug. Ali se svakodnevno borim da tu granicu pomerim i ojačam. Srećom, danas i ovde je mogućnosti da napredujem na tom polju - napretek!
Sa kakvim mislima ležete, a sa kojima se budite?
- Trudim se da uvek ležem sa toplim, nežnim i dobrim mislima. Ma kakav da je bio dan, ispričamo se kod kuće o tome, sperem vodom sve loše sa sebe, poljubim dete, zagrlim muža i zaspim kao beba jer znam da je ono jedino važno - u redu. U tom istom zagrljaju i toplini se budim.
Ko vas je poslednji put obradovao? A koga ste vi?
- Ovog trena, dok pišem, poslednji me je obradovao Milan - došla sam sa probe a on me je sačekao sa ručkom. Verujem da je tajna sreće u tim, naizgled sitnim, svakodnevnim radostima. Ja sam, poslednji put, obradovala Vuka pre neki dan - iznenadnom posetom luna-parku.
Ko od koga više uči, sin Vuk od vas ili vi od njega?
- Teško je izmeriti... ja njega treniram Formom a on mene vraća na Suštinu.
Ko vas najbrže rasplače, a ko nasmeje?
- Moć da me dovedu do suza radosnica i onih drugih imaju upravo oni koji su mi najbitniji i najbliži. Samo prema njima sam u potpunosti otvorena.
Koji je vaš životni moto?
- Ko zna zašto je to dobro.
Usuđujete li se nekada da dajete savete kolegama i primate li savete od drugih?
- Veoma retko, gotovo nikada se ne usuđujem da savetujem ikoga van mog doma. Savete, priznajem, često nerado saslušam i uvek teram po svome. Moje greške su jednako moje koliko i uspesi.

Izvor: Novosti

Foto: Studio Softbox Kraljevo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin