“Top lista nadrealista” bez Branka Đurića Đure

“Top lista nadrealista” bez Branka Đurića Đure

Autor: | 27/09/2012

0

Nele Karajlić najavio je da će uskoro u saradnji sa TV Prvom početi snimanje nove epizode „Nadrealista“. Planirano je da se prvo uradi pilot epizoda, a zasad će humoristički serijal biti bez prepoznatljivog člana „Nadrealista“ Branka Đurića Đure.
- Imamo dogovor da se uradi pilot emisija “Top liste nadrealista” i da se ona predstavi publici TV Prve. Potom bi se radio ceo novi serijal. Glavne uloge će tumačiti: Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković.
Svaka epizoda „Nadrealista” biće rađena u veoma skupoj produkciji, “dnevnika nadrealista”, gde bi se komentarisale postojeće situacije, odnosno radili osvrti na političke aktuelne događaje - kaže Olivera Milenković iz Producentske kuće “Adrenalin”.
Emisija “Top lista nadrealista” prikazivala se od 1984 . do 1991. godine na TV Sarajevo, a glavne zvezde bili su Nele Karajlić, Branko Đurić Đura, Zenit Đozić i Elvis Dži Kurtović. Britki humor kojim su nadrealisti ukazivali na sve specifičnosti političke situacije u tadašnjoj SFRJ doneo im je kultni status, ali i epitet proroka zbog onoga što se kasnije desilo na našim prostorima.
Novi serijal, međutim, bar zasad, proći će bez Branka Đurića Đure.
- Ne znam zasad ništa o tome - rekao je Branko Đurić Đura na pitanje da li će učestvovati u novim “Nadrealistima”.
Budući da do sada još uvek nije potpisao ugovor sa Televizijom Prva, ni Nele Karajlić, koji će potpisati scenario i muziku, nije želeo da odaje više detalja.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još