Kejti Holms i Suri Kruz uživaju u Njujorku

Kejti Holms i Suri Kruz uživaju u Njujorku

Autor: | 29/09/2012

0

Dok joj je bivši suprug Tom Kruz 3.500 kilometara daleko u Londonu, Kejti Holms i njena šestogodišnja kćerka Suri Kruz uživaju u njujorškoj jeseni. Majka i kćerka brzo su se se privikle na svoju novu životnu sredinu i već sada izgledaju kao da su rođene Njujorčanke. Bilo da je u pitanju tumaranje po bruklinskom "buvljaku", potraga za savršenom poslastičarnicom, postea omiljenom restoranu ili pronalaženje savršenog mesta za igru sa Surinim novim drugarima iz škole u kojoj je devojčica počela da uči i mandarinski jezik, njih dve izgledaju krajnje opušteno.

- U školi je Kejti vrlo prijatna i razgovara sa ostalim roditeljima kao i svi drugi - kaže jedan od izvora iz „Avenues“ privatne škole, u koju je Suri krenula pre tri nedelje.

- Kejti samo želi da se uveri da je njena kćerkica dobro, a malena Suri je već imala nekoliko okupljanja sa svojim novim drugarima iz škole. 

I pored toga, njih dve imaju mnogo zajedničkog vremena, a čak su primećene i u zajedničkoj šetnji po okolnim njujorškim opštinama. Majka i kćerka redovno posećuju svoj omiljeni butik na Menhetnu „American Girl“.
- Kejt i Suri tamo imaju kraljevski tretman - rekao je jedan od prisutnih u butiku.
- Njih dve zaista imaju razloga da ponovo dođu u „American Girl“. Ovde za njih uvek ima nove odeće, a ako im se usput pokvari frizura u frizerskom salonu u sklopu bitika mogu besplatno da je poprave.

Autor: Hellomagazin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti