Bojana Janković uživa u drugoj trudnoći

Bojana Janković uživa u drugoj trudnoći

Autor: | 29/09/2012

0

Bojana Janković, nekadašnja voditeljka “Pinka”, koja je trenutno zaposlena kao savetnik u Vladi Srbije, u novembru će po drugi put postati mama. Bojana i njen suprug Ognjen Janković, član grupe “Beogradski sindikat”, reditelj i producent rijalitija “Survivor”, “Pevaj, brate” i ostalih projekata produkcijske kuće “Vision team”, već imaju troipogodišnju kćerku Zoju, a još nije poznato da li će joj podariti batu ili seku.
Voditeljki, koja je popularnost stekla sa devojačkim prezimenom Nikolić, život se zauvek promenio kada je krajem 2008. godine saznala da očekuje prvo dete. Ona i Ognjen su svoju godinu i po dana dugu vezu krunisali brakom u manastiru Vavedenje na Senjaku, a građansko venčanje i svadbenu svečanost upriličili su u poznatom beogradskom restoranu “Pastuv”.
- Bojana izgleda prelepo, ima fantastičnu figuru i vodi računa o ishrani. Šeta svakoga dana, jede voće i povrće, i to je razlog njenog mladalačkog izgleda. Jedva čeka da se porodi i da ugleda svoje drugo dete, a uzbuđena je jednako kao i pred prvi porođaj - rekla je za “Blic” Bojanina prijateljica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti