Svetlana Ceca Ražnatović: Očekuje me radna jesen

Svetlana Ceca Ražnatović: Očekuje me radna jesen

Autor: | 13/10/2012

0

Za folk zvezdu Cecu Ražnatović ova jesen će biti izuzetno radna. Slavna pevačica uveliko sprema novi studijski album u saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem i Marinom Tucaković, čiji se izlazak očekuje u junu sledeće godine. Paralelno sa tim, Ceca nastavlja veliku turneju, a prvi koncert će održati u Hamburgu.
- Očekuju me nastupi u Cirihu, Beču i ostalim gradovima Evrope - rekla je Ceca Ražnatović i dodala:
- Pored toga, čekam vizu za Ameriku, a 2. decembra putujem u Australiju, gde ću ostati dve nedelje.
Mada svaki slobodan trenutak provodi u svojoj kući na Kipru, koji je njen drugi dom, Ceca kaže da u narednom periodu neće imati vremena za uživanje.
- Termini su mi prebukirani, tako da sad nemam mnogo vremena za odmor i odlazak na Kipar, pa će deca više dolaziti ovde - ističe Ceca, koja kaže da uz sina Veljka i kćerku Anastasiju proživljava drugu mladost.
Što se tiče nastupa za najluđu noć pevačica kaže:
- Imam neke ponude za Novu godinu, ali još nisam odlučila gde ću pevati za “najluđu” noć. Možda ću, ipak, 2013. godinu dočekati kod kuće.
Mada je već godinama neprikosnovena kraljica domaće muzičke scene, na pitanje da li neko može da je skine sa estradnog trona, Ceca kaže:
- Kako ne, ima mnogo talentovanih ljudi. Drago mi je kada se pojavi neko ko ima svoj pečat. Uvek sam tu da podržim mlade snage, jer kada sam ja počinjala karijeru bilo mi je važno da mi da podršku neko ko je veliko ime na estradi.
Osim njene uspešne karijere, veliku pažnju javnosti izaziva i Cecin privatni život. O tome da li je trenutno zaljubljena, Ceca će kratko, kroz osmeh:
- To ćete saznati čim se desi.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti