Nikola Karabatić: Moj san je uništen

Nikola Karabatić: Moj san je uništen

Autor: | 04/10/2012

0

Ni posle četiri dana bura koja potresa rukometni svet se ne smiruje. Posle saslušanja u Tužilaštvu protiv trinaest osoba je podneta optužnica da su učestvovali u klađenju i nameštanju utakmice Seson – Monpelje, koji je prvak Francuske izgubio 12. maja ove godine.
Svi optuženi su pušteni na slobodu uz određene kaucije. Na optuženičkoj klupi su se od igrača našli naš Mladen Bojinović, braća Luka i Nikola Karabatić, Primož Prošt, Dragan Gajić, Isam Tej i Samjel Onrubia.
Posle dva dana u pritvoru na svojoj Fejsbuk stranici oglasio se najbolji igrač današnjice Nikola Karabatić, popularni Niko koji sigurno preživljava najteže trenutke u karijeri:
- Dosad sam ćutao, ali sad vam dugujem nekoliko reči. Da li sam varao? Ja se nisam kladio. Da li se moja devojka kladila? Jeste, i rekla mi je to. Zašto? Zato što već dve godine prati Monpelje i dobro zna našu situaciju – već smo bili prvaci, pet glavnih igrača je bilo povređeno i izgubili smo i Nimesu. Seson je igrao žestoku utakmicu u ogromnoj dvorani i u tim okolnostima naša ekipa je bila oslabljena. Nedopustivo je kako se novine sad hrane ovim optužbama. Optužili su mene i mog mlađeg brata da smo varali, a nismo čak ni igrali na toj utakmici, uhapsili su nas kao da smo lopovi… Nemam reči… Posvetio sam život rukometu. Borio sam se za moj sport i to što sam se našao u ovoj situaciji za mene je prava noćna mora… Moj san i san mog oca je uništen. Hvala vam svima na podršci koja mi daje snagu u ovim teškim trenucima. Niko.
Za sada, Nikola Karabatić je jedini od optuženih igrača koji se oglasio i obratio javnosti.

Izvor: Sportski žurnal

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin