Nikol Kidman: Depresija nakon razvoda od Toma Kruza

Nikol Kidman: Depresija nakon razvoda od Toma Kruza

Autor: | 04/10/2012

0

Holivudska glumica Nikol Kidman otkrila je medijima da je patila od depresije nakon što se rastala od muža i kolege Toma Kruza.
Ova četrdesetpetogodišnja glumica, koja je usvojila dvoje dece sa glumcem pre nego što su im se putevi razišli 2001. godine, krivi za depresivna stanja nakon razvoda to što je mlada, sa 23 godine, ušla u brak. Međutim, Kidmanova je naglasila da ne žali zbog svoje veze sa Kruzom.
- Udala sam se veoma brzo i veoma mlada, međutim ne žalim zbog toga, jer mi je brak doneo Belu i Konora i dugo vremena sam imala fantastičan brak - rekla je glumica magazinu "Who", dodajući da ne žali ni zbog čega i dao je to bio deo odrastanja.

Kidmanova je trenutno srećna u braku sa kantri pevačem i sudijom pevačkog takmičenja "Američki idol" Kitom Urbanom . Par ima dvoje dece Sandej Rouz (4) i Fejt (22 meseca), koju je rodila surogat majka.
Glumica je priznala da je to što nije mogla da začne decu prirodnim putem imalo veliki uticaj na njenu depresiju i da je bila razorena nizom pobačaja i neuspelih medicinskih tretmana. Nikol je ispričala da se podvrgavala nizu tretmana protiv steriliteta i da je pokušavala sve da ostane trudna.
- Svaka žena koja je prošla kroz te uspone i padove zna da depresija dolazi sa tim. A kada sam saznala da sam trudna zapitala sam se 'Šta?' Procenatualno su bile veoma male mogućnosti i to je bilo čudo u mom životu - rekla je Nikol Kidman koja je u 41. godini rodila Sandej Rouz.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin