Džordž Kluni ponovo u ulozi scenariste i režisera

Džordž Kluni ponovo u ulozi scenariste i režisera

Autor: | 06/10/2012

0

Glumac i režiser Džordž Kluni nagovara oskarovce Žana Dižardena i Kejt Blanšet da prihvate uloge u njegovom novom poduhvatu. Oskarovac će se još jednom okušati kao scenarista i režiser, ovog puta drame o Drugom svetskom ratu "The Monument's Men", piše filmski magazin "The Wrap".
Zvezda filma "The Artis" i prvi Francuz koji je osvojio Oskara za najboljeg glumca dobio je ponudu za ulogu u filmu koji govori o grupi muškaraca i žena koji rizikuju svoje živote kako bi pronašli Nazisovo ukradeno umetničko delo tokom ratnog konflikta i sprečili njegovo uništavanje. Kejt Blanšet bi trebalo da glumi Rouz Voland, profesorku istorije umetnosti i članicu francuskog otpora.
Kluni bi igrao ulogu američkog vojnog oficira i konzervativca Džordža Stouta koji je pocepao ovo umetničko delo na hiljade komada. Ovaj film baziran je na knjizi Roberta Edsela "The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History" i biće sniman u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj i Engleskoj tokom proleća 2013. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti