Ivana Maksimović osvojila srebro u Nemačkoj

Ivana Maksimović osvojila srebro u Nemačkoj

Autor: | 16/10/2012

0

Uspešna sportistkinja, koja je na Olimpijskim igrama osvojila srebrnu medalju u streljaštvu, Ivana Maksimović nedavno je bila u Nemačkoj, gde se takmičila na Keveler kupu i zauzela drugo mesto. Lepa brineta provela je nekoliko dana u malom gradu Keveler, gde je imala priliku da odmeri snage sa kolegama, ali i da obiđe mesto i druži se sa ostalim učesnicima takmičenja.
- Ovo je moje prvo takmičenje posle Olimpijskih igara i moram da priznam da sam imala malu tremu jer nisam želela da izneverim očekivanja i pored toga što smo se ovog puta takmičili u drugoj disciplini. Na kraju se sve lepo za-vršilo zbog čega sam izuzetno zadovoljna - počinje priču Ivana.
- I prošle godine sam učestvovala na ovom takmičenju u Nemačkoj, koje je karakteristično po tome što je publika veoma aktivna i sve vreme navija, pa je atmosfera uzavrela. Pošto u Bundes ligipucam za Keveler klub, gde imam prijatelje, a sa mnom su bile i moje kolege iz kluba Novi Beograd Ušće, društvo mi nije nedostajalo.
Ovu lepu damu i ovog puta su na takmičenju pratili roditelji koji su se takođe svojevremeno bavili streljaštvom, a nije izostala ni podrška dečka, vaterpoliste Partizana Stefana Živojinovića.
- Znači mi kada sam u svim segmentima života zadovoljna jer tada ostvarujem najbolje rezultate. Trenutno sam zaljubljena i emotivno ispunjena, tako da mi to mnogo znači. Kao i svako, volim kada sam srećna jer mi tada sve ide od ruke - zaključuje Ivana.

Autor: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još