Sindi Kraford: Vraća se vreme ženskih atributa

Sindi Kraford: Vraća se vreme ženskih atributa

Autor: | 21/10/2012

0


Nekadašnji supermodel i bivša supruga Ričarda Gira, popularna Sindi Kraford u Diseldorfu je prikazala svoju najnoviju kolekciju. Tom prilikom je dala intervju u kome je otkrila da bi volela da poseti Srbiju.
- Želela bih da dođem u Srbiju. Uvek volim da posetim mesta na kojima nisam bila, morate da mi pokažete vašu zemlju - izjavila je Sindi, koja je prikazala kolekciju koju je dizajnirala za C&A.
- Ideja na kojoj se zasniva moja kolekcija je moda za svaki dan. Pokušala sam da napravim odeću koju možete da nosite u svakoj prilici – kad idete po decu u školu, na poslovni sastanak ili večeru sa partnerom -rekla je Krafordova.
Sindi je otkrila tajnu večne lepote.
- Bavim se modelingom od dvadesete godine i veoma rano sam počela da vodim računa o sebi – vežbam, zdravo se hranim, ne pušim, pijem dosta vode. Sada, kada sam starija, sve te dobre navike su se isplatile - rekla je Sindi, a zatim se osvrnula na savremenu modnu industriju u kojoj poslednjih godina dominiraju izrazito mršave manekenke.
- Devojke koje danas vladaju pistama u moje vreme ne bi imale šansu, jer je mršavost tada bila mana, a ne prednost ali čini mi se da se vreme ženskih atributa polako vraća - izjavila je Sindi Kraford.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin