Pipa Midlton objavila knjigu "Proslava"

Pipa Midlton objavila knjigu "Proslava"

Autor: | 22/10/2012

0

Pipa Midlton, mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, koja se proslavila nakon kraljevskog venčanja, priznala je da je popularnost stekla zbog sestre, zeta i neverovatne pažnje koje je u medijima izazvala njena zadnjica.
- Svetsku populatnost pre svoje tridesete godine stekla sam zahvaljujući sestri, zetu i svojoj zadnjici - priznala je 29-godišnja Pipa Midlton.
Sestra vojvotkinje od Kembridža dodala je da će jednog dana bolje razumeti smisao svega ovoga i da je za sada njeno medijsko pojavljivanje ispunjeno usponima i padovima.
- Sigurno je da imam mogućnosti o kojima drugi mogu samo da sanjaju, ali sam u suštini tipična devojka u svojim dvadesetim koja gradi karijeri i trudi se da predstavi sebe u ovim, malo je reći, čudnim okolnostima - izjavila je Pipa.
Popularna Britanka rekla je da je po prirodi optimista i da se lako suočava sa izazovima. Njena prva knjiga “Proslava”, o tome kako se sprema savršena proslava, naći će se danas u okviru pilot izdanja na 24 strane u magazinu “Ti”, a u zvaničnoj prodaji će biti do kraja meseca. Ova knjiga predstavlja svojevrsni vodič za organizovanje kućnih proslava, a bazirana je na iskustvu koje je Pipa stekla na organizovanju porodičnih zabava i u londonskoj kompaniji “Tejbl tok”.
- Znam da će mnogi kupiti moju knjigu zbog radoznalosti. Uveravam vas da sam ja više nego vi iznenađena pisanjem o meni, kada sam do sada uradila tako malo na svom ličnom predstavljanju - rekla je Pipa Midlton.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još