Pipa Midlton: Kulinarstvo kao životni poziv

Pipa Midlton: Kulinarstvo kao životni poziv

05/11/2012

0

Osim što je majstor za organizaciju zabava, Pipa Midlton tvrdi i da je odlična kuvarica i da jede sve i svašta, iako se to po njenoj savršenoj liniji ne bi moglo reći.
- Obožavam hranu. Mislim da je to nešto što većina ljudi ne zna o meni. Na primer, poslednji put sam spremala večeru prijateljima i odlučila sam se za kuvani svinjski obraz. Nikome nisam rekla šta spremam, ali se na kraju ispostavilo da je to bio pun pogodak. Salata od golubijih grudi, džigerica i srneći gulaš su na redovnom meniju za moje zabave - napisala je Pipa za u svojoj knjizi “Proslava”, u kojoj je svima koji žele da naprave dobru žurku dala sijaset korisnih saveta.

Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža dodala je i da je kulinarski zanat ispekla dok je kao studentkinja radila u restoranu. Zatim je pohađala kulinarsku školu u Somersetu.
- Moji prijatelji sa Univerziteta Edinburg su mi često bili zamorčići. Znala sam da njima mogu da ponudim svašta jer mi neće zameriti ako nešto ne bude kako treba, kao što je bio slučaj sa gulašem od zeca. Međutim, pastrmka i račići su uvek sjajno prolazili - prepričava Pipa.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin