Kris Not: Izlazak sa sinom Orionom

Kris Not: Izlazak sa sinom Orionom

Autor: | 23/10/2012

0

Američki glumac Kris Not uslikan je u nedelju u Zapadnom Holivudu sa svojim sinom Orionom. Ovom dvojcu pridružila se i jedna od Orionovih drugarica, koja je takođe uživala u sladoledu. Poznati glumac je od nedavno postao glavni glasnogovornik kampanje "Give & Give Back", čiji je glavni cilj borba protiv gladi u Americi.
- Nisam imao pojma da trenutno u Americi živi 16 miliona gladne dece i da jedan od šest stanovnika naše zemlje gladuje. S obzirom na to da sam i sam otac, to saznanje me je prilično potreslo - rekao je Kris.

- Vesti su nam pretrpane nebitnim informacijama, tako da smo potpuno zaboravili na one najvažnije probleme. Ljudi uglavnom smatraju da pošto važimo za bogatu zemlju ne moramo da brinemo o problemu gladi, a to nije problem samo u ruralnim sredinama, već i u našim najbogatijim i najvećim gradovima - dodaje Kris i zaključuje:
- Svi moramo postati svesni ovog problema i odati priznanje svim tim ljudima koji svakodnevno rade na njemu.
Kris je nedavno u mini-seriji "Titanik: Krv i čelik" igrao lik J.P Morgana. Serija prati izgradnju poznatog, zlosrećnog broda, a poslednja epizoda emitovana je prošle subote.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: glumac kris not Spy