Biljana Obradović: Zbog prave ljubavi bi otišla na drugi kontinet

Biljana Obradović: Zbog prave ljubavi bi otišla na drugi kontinet

Autor: | 28/10/2012

0


Prepoznatljiva, visokofrekventna, boja njenog glasa vas ili odmah "uvuče" u emisiju ili vam ne dozvoli da čujete šta to, uglavnom ekskluzivno, donosi voditeljka Biljana Obradović. Dok je nekom malo teže da prizna da ova slatka plavuša ima šta i da kaže, drugi jedva čekaju da vide i čuju koji je sledeći ekskluzivac (posle Džordža Klunija, Anđeline Džoli, Vudija Alena...) ispred Biljaninog mikrofona.
Neki je i dalje vezuju za Pink televiziju, iako već pet godina radi u sopstvenoj produkciji i emisiju "Biljana za vas", koja se emituje na 40 TV stanica. Sa Biljom smo "u prolazu" popričali o svemu, najmanje o poslu, više o tome šta je raduje, rastužuje, čije savete prihvata i ume li da prašta.
Na šta prvo pomislite kad se probudite ujutru?
- Uh, kako kad. Nekada samo: "Divno, ne moram da žurim,sada polako kafica i listanje novina", a nekada: "Joj koliko obaveza". Ali bez kafe nigde!
Sa kakvim mislima odlazite na spavanje?
- Na neke stvari ne mogu uticati, pa sam naučila da se opustim i prepustim sve "onom gore". Mirno spavam, i želim samo da budemo svi zdravi i na broju.
Ko vas je poslednji put obradovao, a koga ste vi?
- Mene sitnice obraduju. Lepa poruka i neki gest, tako da toga ima gotovo stalno na dnevnom nivou. A konkretno me je mnogo obradovala moja prijateljica Ljuba, jer takve poteze, prave prijateljske, danas malo ko ima.
A ko vas je poslednji put nasmejao do suza?
- Isto drugarica - Jelena Mandić. Sada je u Beogradu i stalno smo zajedno. Po čitav dan "izvaljujemo" neke gluposti!
Proputovali ste čitav svet, da li ste ikada pomislili da pobegnete iz Srbije i živite negde "na Zapadu"?
- Svako od nas ima takve misli makar jednom u životu u "teškim situacijama". Ako ste ambiciozni, mladi i radni, na zapadu, posebno u Americi, više možete da se dokažete. Tamo se isključivo ceni rad. Da imam 25, kao što nemam i "ovu pamet" sad bih otišla za Njujork ili London.
Koji intervju nikada nećete zaboraviti?
- Uvek se sećate i najviše volite one poslednje. Ipak, izdvojila bih jedan od prvih sa Džordžom Klunijem, potom sa Vudijem Alenom, sa legendarnim Dejvidom Linčom, pa onda je tu i Anđelina Džoli zbog trenutka kada je film rađen... Ali neću zaboraviti ni prvi intervju sa Goranom Bregovićem na koji su me poslali nepripremljenu, posle pet sati rada u "Sitiju". Imala sam "strah" od Brege narednih deset godina.
Šta ljudima nikad ne praštate?
- Sve praštam! Ali samo ne zaboravljam jer na greškama učim. Ko sam ja da bih sudila, za to ima onaj gore!
Volite li da primate savete i usudite li se nekad da ih delite?
- Uvek pitam za savet i usavršavam se. Savršeno znam šta ne znam. Ne obraćam pažnju samo na zle ljude, oni me ne zanimaju.
Po koju cenu biste ostavili mikrofon, kameru i posao novinara?
- Po cenu da se sad zaljubim toliko i da on kaže idemo u... Inače je i vreme za neke druge stvari. Ipak, ne zaljubljujem se tek tako, a i "taj neko" mora da bude stabilan i da ja jednostavno osetim da je to to. Onda i na drugi kontinent, ako treba!
Koju pesmu najradije pevušite?
- Postoji vreme i za svadbe i za sahrane, prema tome ja mogu sve od narodnjaka, do opera. Sviđala mi se mnogo "Super girl don’t cry", pa "Grad bez ljudi", pa od pilota "Slučajno"(valjda se tako zove), pa onda sve od Luisa, Harisa i Lukasa.
Gde će vas poslovni planovi uskoro odvesti?
- Malo na istok malo na zapad...

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još