Snimljen film o Nemanji Vidiću

Snimljen film o Nemanji Vidiću

Autor: | 30/10/2012

0


U Domu omladine danas je održana novinarska projekcija filma "Artiljero" koji govori o pokušajima Malog, glavnog junaka filma, i njegove devojke Ane da Nemanju Vidića iz "Mančester Junajteda" vrate u domaću ligu, iz želje i potrebe da imaju idola.
Scenarista i režiser filma "Artiljero" Srđa Anđelić istakao je da je danas retko na javnoj sceni imati nekoga ko se "ne previja na terenu", ne dobacuje sudijama i ne igra prljavo.
- Vidić ne priča mnogo, ne voli medije i doći će na premijeru filma 31. oktobra - rekao je Anđelić.
Anđelić je rekao da je ekipa uradila film "sama od sebe", jer nisu prošli ni na jednom konkursu, ni državnom, niti gradskom.
Glumac Nebojša Glogovac je rekao da je film hrabar, pomalo lud i donosi energiju mladih, "entuzijazam neznanja šta te čeka u životu iz želje da napraviš nešto bolje u budućnosti".
- Dopada mi se to preplitanje srednje generacije, onih koji žive u prošlim vremenima i generacije koja dolazi i grabi napred - rekao je Glogovac.
Glavna muška i ženska uloga poverene su Jovanu Kolariću i Ani Konjović.
Kolarić je rekao da, kada je Anđeliću dao broj telefona, nije verovao da će ga zvati, a kada je dobio glavnu ulogu Malog, to je bio šok i nešto nestvarno.
Konjović je rekla da bi možda odustala da je imala malo više vremena da razmišli o ulozi, ali da se sve promenilo kada su krenula snimanja.
Uloge u filmu igraju i Petar Božović, Aleksandra Janković, Zoran Cvijanović, Goran Radaković, Danijela Vranješ, Boris Milivojević, Nikola Đuričko i drugi.
Beogradska premijera filma je 31. oktobra u Sava Centru, a od 1. novembra film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru.

Izvor: FoNet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin