Tatjana Vojtehovski: Po prirodi sam vesela osoba

Tatjana Vojtehovski: Po prirodi sam vesela osoba

Autor: | 04/11/2012

0


Voditeljka Tanja Vojtehovski, koja je dugo bila jedno od zaštitnih lica Pinka, ističe da je odluka da ode sa televizije i posveti se privatnom biznisu u potpunosti ispunila njena očekivanja. Simpatična i uvek nasmejana Novosađanka "u prolazu" nam je otkrila neke svoje navike - kako započinje dan, čemu se najviše raduje i šta je najčešće rastuži, ali i manje poznate stvari o sebi.
Šta prvo pomislite kada se probudite?
- Najpre pomislim gde su mi naočare, telefon i knjiga jer zaspim sa svim tim stvarima. Kada mala potraga da rezultat, skeniram u glavi respored za taj dan.
Sa kim pijete prvu jutarnju kafu?
- Ponekad sa ćerkom, ako nam se satnice podudaraju, ponekad sama. A nekad ni sa ćerkom, ni sama...
Šta vas najviše obraduje, a šta rastuži?
- Po prirodi sam veoma radosna osoba, i to je verovatno zbog toga što sam u stanju da se radujem malim stvarima i trenucima. A šta me rastuži? Može da me rastuži film, knjiga, deca koja prose, laž...
Čemu ste se poslednji put nasmejali od srca?
- Mnogo se smejem, svaki dan. Poslednji put sam se nasmejala u toku ovog intervjua.
Kada ste i od koga poslednji put dobili cveće?
- Dobila sam otprilike pre mesec dana, ali ne znam od koga. Bilo bi skroz fensi da vam kažem kako sam dobila 1001 ružu, ali je ideja pošiljaoca bila ipak drugačija. Jedan žuti suncokret mi je ostavljen ispod brisača na automobilu, uz poruku rukom napisanu.
Vaš trenutni emotivni status, da li ste zaljubljeni?
- Ako kažem da jesam, naslov će biti - zaljubljena sam. Ako kažem da nisam rizikujem naslov - Tanja još sama. Pomisao na jedno ili drugo mi izaziva reakciju u predelu želuca. Ne osećam se udobno u situacijama kada se od mene traži da javno govorim o svojim intimnim stvarima. Srećna sam, to je ono što mogu da kažem.
Da li biste još jednom okušali bračnu sreću?
- Ne pripadam grupi ljudi koji posle neuspelog braka kažu nikada se neću udati ili oženiti. Nisam generalno pristalica koncepta - nikada. Znam samo da ću svaki put izaći iz veze ako ne valja, ako me ne čini srećnom, ako forma pojede suštinu, ako ne prepoznajem stvari koje su mi u vezi potrebne, pa makar ona bila i oivičena jednim papirom koji treba da predstavlja administrativnu potvrdu ljubavi.
U kojim trenucima poželite da budete sami u četiri zida?
- Volim ponekad da budem sama, ali ne da bih bežala od nekog ili nečeg, već su mi nekad potrebni tišina i mir zbog sveopšte dinamike kojom sam okružena. Biti sam ne znači biti usamljen. A opet možete biti usamljeni kada ste sa nekim. To nije dobro.
Izgledate bolje nego ikad, u čemu je tajna?
- Hvala vam na komplimetu, osećam se bolje nego ikad.
Nedostaje li vam rad na televiziji?
- Privatni posao mi se lepo razvio, što je dovelo i do mog preseljenja u Beograd. Televizija mi nedostaje, kao koncept, jer je, ipak, bila moj život, ali me to ne čini nesrećnom, naprotiv. Napuštanje televizije je bila moja odluka, veoma racionalno doneta. Volim posao kojim se sada bavim, čini me srećnom rad sa klijentima. Ko zna, možda moja TV karijera još nije završena.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti