Ilda Šaulić: Radni boravak u Italiji

Ilda Šaulić: Radni boravak u Italiji

Autor: | 06/11/2012

0

Pevačica predivnog glasa i dama od stila Ilda Šaulić snimila je spot u Italiji za pesmu "Fališ mi", naslovnu numeru svog albuma koji će uskoro biti predstavljen. Ekipa koja je radila ekranizaciju ove kompozicije odlično se provela. Spojili su lepo i korisno, vredno radeći na sjajnim kadrovima, ali i obilazeći turističke znamenitosti italijanske regije Gavi i mesta Monterodondo. Spot je sniman u vili "Sparina", koja je poznata po vinogradima i raskošnom vinskom podrumu.
Posle nekoliko godina saradnje sa „Grand produkcijom“ Ilda je odlučila da njen novi album, koji je upravo završila, objavi izdavačka kuća „PGP Radio-televizije Srbije“. Promocija novog albuma započeće uskoro na „Javnom servisu Srbije“.
- Sa "Grandom" sam imala lepu saradnju na početku karijere, a odluku da novi album objavim za „PGP“ smatram logičnim napretkom u karijeri. Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo i radujem se što ću publici u sledećem periodu moći da predstavim svoje nove pesme. Naziv albuma je "Fališ mi" i to je i prva pesma za koju sam snimila spot u Italiji - kaže za magazin "Hello!" šramantna pevačica.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti