Tijana Dapčević zabrinuta za zdravlje sina Vuka

Tijana Dapčević zabrinuta za zdravlje sina Vuka

Autor: | 13/11/2012

0

Tijana Dapčević u poslednje vreme bila je zabrinuta jer je njen sin Vuk trebalo da operiše treći krajnik. Iako je reč o rutinskoj intervenciji, pevačici nije bilo svejedno jer se ona obavlja pod dejstvom totalne anestezije.
- Vuk je često imao upalu uha, što je slučaj kod dece koja imaju problem s trećim krajnikom. Zbog toga su lekari Tijani predložili da je najbolje rešenje operacija. Ona je prihvatila, ali joj, kao i svakoj majci, nije bilo svejedno. Ipak je u pitanju totalna anestezija. Srećom, sve je prošlo u najboljem redu i Tijana može da odahne - kaže izvor Kurira.
Dapčevićka nije želela da priča o detaljima:
- U pitanju je rutinska operacija, ali naravno da sam preživela horor zbog totalne anestezije. Hvala bogu, živ je i zdrav, nema potrebe da pričam o tome. Ima i lepših tema, kao što je, na primer, moj novi album - rekla nam je Tijana.
Inače, pevačica se u poslednjih godinu dana posvetila zdravom životu, pa tako svakodnevno trenira, čime je liniju dovela do savršenstva. Pored toga Tijana je nedavno ostavila i pušenje. Sada je na redu novi album, na kojem vredno radi.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin