Ninamedia proslavila deceniju poslovanja

Ninamedia proslavila deceniju poslovanja

Autor: | 16/11/2012

0

U prelepom ambijentu restorana “Kalemegdanaska terasa” Ninamedia proslavila je prvu deceniju poslovanja u svečanoj atmosferi, uz bogat i sadržajan program i prisustvo velikog broja zvanica iz javnog života. Najveća kompanija za praćenje i analizu medija u Srbiji, agencija Ninamedia, rođendan je proslavila u krugu klijenata i prijatelja uz već poznatu dobru zabavu, koju je predvodio legandarni rok sastav “Parni valjak”. Program su vodili Ivana Bajić i Slavko Beleslin.
Ističući da je Ninamedia i u kriznim vremenima jedna od retkih kompanija koja beleži konstantan rast i proširuje svoje usluge, generalni direktor te kompanije Dragan Radić naglasio je da je Ninamedia na obeležavanju jubileja potvrdila da je lider u oblasti monitoringa:
- Mi nismo deset godina stari, mi smo deset godina mladi zahvaljujući emociji koju od početka nosimo u sebi sa ciljem da budemo najbolji. Uz sve što smo do sada postigli, konstantno izbacujemo nove usluge i proizvode, a revolucionarni baz monitoring dokaz je da možemo da odgovorimo i na najsavremenije oblike komunikacije. Za deset godina ostaćemo ovako mladi i sa istom emocijom - obećava generalni direktor Ninamedije Dragan Radić.
Za deset godina, “Ninamedia” izgradila se u lidera za praćenje i analizu medija, ali danas nudi i nove usluge kao što su istraživanje javnog mnjenja, organizacija ispitivanja korišćenjem takozvanih “fokus grupa”, koje se obavljaju u najsavremenije opremljenim specijalizovanim studijima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, ali je uvela i servis prevodilačkih usluga koji je poseban sektor u kompaniji.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti