Jelena Tomašević: Druženje sa turskim glumicama u Istanbulu

Jelena Tomašević: Druženje sa turskim glumicama u Istanbulu

Autor: | 17/11/2012

0

Pop pevačica Jelena Tomašević u Istanbulu nije upoznala Dženifer Lopez, ali jeste turske glumice Selmu Ergeč i Nur Fetahoglu, koje u seriji "Sulejman Veličanstveni" igraju sultanije Mahidevran i Hatidže. "Srpska" Džej Lo je spektakl latino dive u Turskoj pratila iz fan pita, gde su bile i zvezde ove hit serije.
- Upoznale smo se sasvim slučajno, razmenile smo nekoliko rečenica i izuzetno su srdačne i prijatne - priča za “Novosti” Jelena.
- Rekle su mi da znaju da je serija veoma popularna u Srbiji i da im je drago zbog toga. Nisam upoznala Dženifer, ali se nadam da ću to učiniti na beogradskom koncertu. Budući da je Ognjen Amidžić u Istanbulu trebalo da uradi intervju sa njom, dogovor je bio da Emina i ja prisustvujemo tom razgovoru. Ali, kako će intervju, ipak, biti urađen u Beogradu, nismo se sreli.
Jelena Tomašević je oduševljena koncertom Dženifer Lopez i ističe da je to spektakl kakav se ne propušta. Međutim, glavni razlog njenog boravka u Turskoj je poslovne prirode.
Supruga Ivana Bosiljčića je u Istanbul otputovala kako bi u studiju Emine Jahović snimila novi singl “Vertigo”, koji je za nju komponovala pevačica iz Novog Pazara.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti