Marijana Mateus otkazala reviju u Zagrebu

Marijana Mateus otkazala reviju u Zagrebu

Autor: | 20/11/2012

0

Iako je trebalo da bude jedini predstavnik srpske modne scene na zagrebačkom Fashion weeku, Marijana Mateus je bez dvoumljenja odustala od učešća na hrvatskoj modnoj manifestaciji. Naime, kako prenosi nadlanu.com, usled aktuelnih političkih dešavanja, a koja su se reflektovala na opštu atmosferu na relaciji Beograd – Zagreb, Marijana je odlučila da svoju reviju u Zagrebu odloži dok se ne stvore povoljniji uslovi.
Kreatorka je iz tih razloga jutros uputila mail organizatorima gde je navela sledeće:
- Povodom predstavljanja moje nove kolekcije u okviru zagrebačkog Fashion weeka, moram da vas obavestim da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti da održim svoju reviju 23. novembra na ovoj prestižnoj manifestaciji. Naime, smatram da zbog sveopštih okolnosti koje se, nažalost, reflektuju na sve segmente društva, pa i ona na koje zaista ne bi trebalo, a mislim na umetnost, kulturu i modu kao deo istih, ipak nije pravi trenutak za to.
Ujedno, Marijana je naglasila da je njena nova kolekcija “Allure Baroque” u potpunosti završena i da će je sa zadovoljstvom u najskorijem periodu prikazati užem krugu zvanica i medija u Beogradu.

Izvor: nadlanu.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin