Saša Lošić Loša specijalni gost na koncertu Zvonka Bogdana

Saša Lošić Loša specijalni gost na koncertu Zvonka Bogdana

Autor: | 23/11/2012

0

Frontmen grupe „Plavi orkestar“ Saša Lošić Loša će se pojaviti kao specijalni gost na koncertu Zvonka Bogdana, ali tvrdi da je za njega taj nastup neverovatan jer je čuveni muzičar mitološki lik njegovog detinjstva.
- Gostovanje na koncertu Zvonka Bogdana meni deluje neverovatno - rekao je Loša.
 - Zvonko je onaj mitološki lik mog detinjstva uz grupe kao što su "Bijelo dugme", Silvana Armenulić, uz poznate glumce Šerbedžiju, Milenu Dravić, Dragana Nikolića. Zvonko je jedan od onih simbola za koje sam mislio da žive u imaginarnom svetu.
Saša smatra da još nije dovoljno dorastao zadatku da zapeva na sceni sa Zvonkom jer ima potpuno drugačiji glas od njega. Ipak, Loša ne krije da bi voleo da sa Zvonkom otpeva numeru „Već odavno spremam svog mrkova“, ali da je to gotovo nemoguće.
- Mislim da nisam još zaslužio da baš ja budem gost na koncertu Zvonka Bogdana. Ja ne znam šta je on smislio i ne znam da li ćemo pevati zajedno, ipak ja sam gost na njegovom koncertu. Ja imam onaj vazdušast glas i ne mislim da bih ja mogao sa njim da otpevam tu pesmu.
Loša se osvrnuo i na novi album „Sedam“ koji je po nekim statistikam ušao u istoriju pravljenja jednog CD-a.
- Dva podatka su i mene uplašila. Zadnji CD "Beskonačnost" je izašao pre dvanaest godina, a druga činjenica je da ovaj album ušao u istoriju kao najduže snimam album. Možda to govori o psiho profilu grupe "Plavi orkestar", ili našoj želji da ne štancamo. Na njemu ima dosta pesma koje podsećaju na one iz 80-ih.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin